Underbara helg

Helgen har varit helt fantastiskt, den bästa på riktigt riktigt länge!
I fredags kväll kom Maja hit och då blev det bara en lugn kväll.
Dagen efter åkte vi ut tidigt på stan och hade en riktig heldag i det underbara vädret.. vi gick i stan, sen begav vi oss mot mysiga Haga och gick där lite. åt jättegod thaimat, fikade på världens mysigaste fik i typ två timmar och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Så skönt att sitta och prata med sin syster.. man förstår varandra till fullo och det är bara så underbart. Vi delade på en chokladboll och drack gott kaffe. På kvällen blev det tacos och vin till melodifestivalen.. flumm på hög nivå och jag visade massa videoklipp på typ mig tu ebba på våra resor.. hahaha.. och så kollade vi igenom massa thailandbilder.. det är ju typ det bästa som finns att kolla tillbaks på gamla minnen.. Senare blev det utgång på Berså, inte så jätteroligt folk ute men vi dansade loss och hade en riktigt rolig kväll. I söndags slappade vi hela dagen, hyrde filmer och bakade megagod kladdkaka. Igår var det vår sista dag och vi gick runt och kollade balklänning till Maja, hon hittade en MEGAFIN klänning som vi köpte till henne idag innan hon åkte :) På kvällen gick vi på bio och såg Burlesque med Christina Aguilera och Cher, DAMN vilken bra film, vi dog verkligen.. och inte minst tilll snyygggingen i filmen.. muums.. haha.
Idag åkte Maja hem :( och jag åkte direkt och jobbade på fritids några timmar.. kände mig helt tom och nu känns det så ensamt.. ska bli underbart att Martina flyttar in mittemot mig på lördag! Imorgon blir det sushi-lunch med Martina och Lise och sen ska jag jobba på äldreboendet..
Resten av veckan kommer bestå av jobb och träning.. måste ta tag i mig själv efter att ha lyxat till det med massa mat i helgen.. men gud så underbart det har varit, vi har verkligen varken brytt oss om vad vi ätit eller vad saker kostat.. bara levt livet! Jag är fylld med ny energi nu :)
Här kommer lite pics <3










Vackra syster <3

SOL!

Underbara helg!
Idag har jag sovit ut ordentligt sen storhandlat och städat, har riktigt ont i axlarna efter allt bärande av matkassar, en bil skulle varit underbart ibland.. puh!
Nu ska jag ner och träna aerobics/step2, sen hem o duscha snabbt för att sen möta upp älskade syster som kommer vid åtta ikv :)
Ha en underbar helg!


tjolahopp

Har inte haft motivation att skriva på ett tag.. det händer inte så mkt i mitt liv just nu.
Igår var det alla hjärtans dag och för att inte deppa ner oss träffades jag Lise Martina Jannie och Ulrika nere på vasastan och åt god mat och drack vin, mycket trevlig kväll! Annars har jag mest tränat och tagit det väldigt lugnt.. imorgon och torsdag ska jag jobba och på lördag kommer äntligen Maja upp! Så roligt :)
Ikväll lagade jag kyckling med mozzarella och bearnaisås.. jag har börjat på en "diet" för att bli av med mitt sötsug och stabilisera blodsockret.. genom att ta bort alla kolhydrater och äta kött och mycket naturligt fett ska det tydligen fungera (absolut inga lättprodukter utan det ska va riktigt smör och gärna grädde i maten) och jag måste säga att jag tror på det.. kört två dagar nu och jag känner inte alls samma sötsug. Lchf heter det om någon är nyfiken.. Jag ska köra i 4 veckor för att just få bort allt sug efter socker.. därefter kommer jag ju såklart äta lite kolhydrater då och då.. det går ju inte att leva ett liv helt utan pasta, ris och bröd..



Love and other drugs


Jag har sett världens finaste film och gråtit floder som vanligt. Love and other drugs

kärlek

Ligger och gråter till Sofias änglar. Människors öden. Så orättvist. Det gör verkligen ont i hjärtat.
Så så så så obeskrivligt tacksam över alla fina människor jag har runt om mig i mitt liv.



Dear blog

Kära lilla blogg :)
Helgen har varit jättebra, i fredags efter jobbet åkte jag snabbt hem o svirade om, mötte upp Lise i stan för att köpa med oss sushi. Hur trevlig kväll som helst som slutade med utång på parklane :) Alltid lika kul o gå ut med Lise, blir alltid galet.
Igår gick jag runt lite på stan och provade massa fina kläder.. fick dock strunta i mitt köpstopp ett litet tag och unnade mig en väska på rea och två t-shirts på HM :) så härligt att bara strosa runt i butiker och kolla in alla fina vårkläder.. gud vad jag längtar!
På kvällen åkte jag hem till Jannie för lite tjejkväll.. vi åt jättegod kyckling som Jannie lagade och kollade film.
Idag har jag haft världens slappaste dag, orkade inte ens träna som jag bestämt. Har verkligen legat i min sköna säng all day, eller tvättat har jag ju faktiskt gjort, så lite nytta :) Imorgon ska jag upp och träna spinning kl 07.00, ny vecka nya tag.. imorgon är faktiskt första dagen på mitt nya jobb och det ska bli spännande det med.
Idag är 7e dagen utan socker.. det känns så sjukt bra! Tänkte ta denna och kanske en vecka till utan något socker alls, innan jag kan börja unna mig något sött någon gång ibland.
Nu ska jag dricka te och snart är det Solsidan, Wohoo!


Älskar denna känsla!

Tredje dagen utan socker och det är verkligen tufft.. det enda jag tänker på är choklad och min hjärna försöker hela tiden lura mig till att gå och handla choklad istället för att träna efter jobbet då man är som mest trött.
Men jag är så stolt att jag står emot.. idag gick jag och tränade ett riktigt tufft pass på friskis istället och nu sitter jag och mår hur bra som helst. Känslan efter träning, när man kommit hem, duschat och lagat god nyttig mat är oslagbar. Jag har precis ätit en laxbit med wokade grönsaker till, underbart! Nu ska jag göra en smoothie och te och sen slänga mig i sängen med sex and the city..
Puss och godnatt

Wiho

Hej kära blogg!
Nu var det längesen jag skrev och jag känner att jag saknar dig litegrann, måste skriva av mig.
Jag har en massa tankar i huvudet som vanligt.. kom att tänka på att detta är första heeela vintern jag haft på tre år, vill inte låta som värsta pessimisten men jag älskade denna vintern ända tills nu, alltså FÅR det ens lov att vara så deprimerande väder som idag? Regn, blåst, grått, is. Sofie klagar på att jag alltid klagar på vädret och ja det kan jag nog hålla med om, men vädret påverkar mitt humör så sjukt mkt.
Efter jobbet blev det iallafall en mysig fika med Ann, sen träning som fick mig på mkt bättre humör :) Men det är inte heller okej att det är kö på alla maskiner i gymmet på friskis nuförtiden..det känns som att alla människor har samma nyårslöfte..
Idag längtar jag efter något riktigt roligt att se fram emot.. jag vill typ boka en resa NU eller något bara. Fast det blir ju nog Köpenhamn nästa helg, bara det skulle få mig gladare! Och vem vet, kanske fyra veckor i Thailand i vinter :)
Jag ser fram emot helgen, på fredag ska jag dricka vin och äta sushi hos Lise och sen har jag inget planerat.. ska bli skönt att få sova, jag är inte van vid detta jobb-liv, hihi.
Tänker mycket på en underbar vän som går igenom en jobbig period just nu, mina tankar är hos dig!


Tänk att det är två år sedan jag var på min livs resa Thailand-Bali som jag aldrig kommer glömma <3
Haha kvällen som denna bilden är tagen på var sjuuuuk! Även känd som kvällen jag träffade mr S.
Alltså när jag tänker på resan, det var verkligen LIVET. Känslan som jag hade där och då, jag saknar den känslan!
I need some love in my life right now

No sugar for me

Godmorgon!
Andra dagen på den nya veckan och det betyder även för mig den andra dagen utan socker.. håller på att vänja mig av vid allt socker och det är riktigt jobbigt.. är lättirriterad och sjukt trött hela tiden. SOOOM jag ska sova ut i helgen, längtar! Nu ska jag jobba och senare fika med min kusin Ann :)
Puss!

RSS 2.0