GLAD PÅSK!

Glad påsk på er alla!
Imorgon åker jag till Ängelholm för att ha en underbar långhelg framför mig fylld med påskfest med släkten, mys och party!
UNDERBART!

Jag o underbara syster i Thailand 2008 :)


The weekend

Lite om helgen:
Mina brudar Ebba, Jannie och Tu kom o vi hade fredagsmys hos mig med sushi, en massa Bali-minnen-prat (stackars Jannie) och skratt! Vi kollade också på en massa inspelade filmer vi gjort genom åren (känner mig som en tant nu) haha shit så kul det är med filmer! Jag måste verkligen filma mer!
I lördags körde Jannie mig till entré och sedan jobbade jag i 6 timmar.. och det var K A O S!! Entré fyllde ju ett år i helgen så det var proppat med folk.. trodde jag skulle dö av stress i lördags.. o så brände jag mig på grillen dessutom, har ett fett brännmärke där nu :( Men efter jobbet va de party hos Julia o Tu, peppen var HÖG!
De va mycket trevligt! Jag var dock väldigt död efter jobbet o hade knappt ätit så jag va väl lite mer lättpåverkad av vinet än alla andra :) hihi.. Men kul hade jag! Måste dock säga förlåt för att jag sköt på Tu (Tu vet vad jag menar) HAHA!
Kvällen var fylld av dans, fylle-snack, och skratt! Haha en kväll att minnas helt enkelt!
Och idag:
Min lediga måndag började med en snabb powerwalk (riktigt najs), lite städning och nu sitter jag bara med en kopp te och tar det riktigt lugnt! Men nu är jag äntligen igång.. ska ut o powerwalka varje dag nu! Nu kör vi :)


Kommer ihåg denna dag så vääl.. Ebba tvingade ut oss på promenad runt hela Gili Trawangan.. vi ville verkligen inte, men här lyckas vi ändå få fram ett leende, haha
Gosh hur mkt kan man egentligen sakna..


Perfect days

Hej sötisar!
Idag har jag och mamma haft en heldag.. hämtade henne på jobbet och vi begav oss mot Malmö:)
Vi åkte till Ikea för att inhandla lite småsaker till min lägenhet som jag glömde förra gången (då jag fick kräksjuka mitt på ikea när vi skulle handla allt, haha)
Idag blev det en fin hylla till hallen, växter, smörgåstallrikar, två stolar, kuddar o filt till sängen o en jäkla massa mat som vi köpte sen.. Mamma e ju så orolig för att jag äter bra så nu har jag mat för en hel månad typ :)
Du e sötast lilla mamma!
Sen åkte vi och åt världens godaste (men kanske onyttigaste) plankstek på en mysig krog.. mätta som plättar fixade vi iordning i lägenheten o nu har mamma precis kört hem :(
Ser fram emot de kommande dagarna och helgen Så mkt.. imorgon kommer Maja o nannar över.. myys! Sen kommer Tu, Julle, Ebba o Jannie på fredag o vi ska ha myyyskväll hos mig! På lördag blir det jobb hela dagen men sen FETEPARTY :) I like!
Känns som en perfekt helg helt enkelt!

In Vej-by-strand

Nu är jag o hälsar på min lilla familj in the hood.. Vejbystrand! Känner mig lite som en gäst nu när jag kommer hit, sover på bäddsoffa och lever i en resväska :) Så mysigt är det iallafall! Ledig från jobb ända tills fredag så då kunde jag passa på att catcha up med mina babes och även jobba lite natt.. som jag faktiskt ska göra inatt.. kanske borde vila en timme innan, men jag är ju nattmänniska tack o lov!
Igår tog jag och Sofie en härlig fika ute i solen på torstens.. på kvällen såg jag mamma o pappa på melodifestivalen.. men man blev ju lite besviken, ville att Darin eller Zalem skulle vinna, haha mamma fick SINNE för att Anna vann.. "hon ser ut som en tant" Ja faktikst..
Idag har jag, Ebba, Julia o Jannie haft lite brunch hemma hos oss... riktigt trevligt! Sedan satt jag Jannie o Ebba ute på uppfarten i varsin solstol o lekte pensionärer..haha Lovely day helt enkelt!
Vi får se vad som händer i veckan! Imorgon är det dags att söka in till skolor till hösten och jag är helt splittrad i mina tankar.. vad ska man söka? Lärare eller något inom media? Får bli att söka båda.. är ju inte ens säker på vad jag vill göra i höst ens! Något confused.. det får bli att skriva listor inatt på jobbet, försöka få lite mer klarhet i huvudet! Ja tack..
Åker antagligen hem i mitten av veckan..ser fram emot helgen då Ebba o Jannie nog kommer o besöker min lilla lägenhet på fredag o har myskväll för att sedan jobba hela lördagen, men seen är det PARTY hos Tu och Julle :) Ska bli riktigt kul!


Whoop whoop

Hej finisar!
Veckan o helgen har varit jättebra verkligen.. Maja kom till mig i torsdags och vi tog en fika på ett mysigt bageri o bara pratade om allt och inget :) Så mysigt med lite egentid med syrran.. sen åkte vi till mig, jag lagade pasta med viktväktar-chorizo haha.. mkt gott! Sen så hade vi bara en riktigt mysig tv-kväll!
I fredags va jag tu och julia på bio o såg Alice in wonderland och efter det åkte vi hem till Tu där Ebba o Tus syster hade gjort fiina gurk-rullar (typ ris med tonfiskröra ovanpå och så rullar man det med gurka runtomkring) Så goott!
Sen har jag bara jobbat resten av helgen.. och idag när jag stängde så skar jag mig i fingret ganska djupt..fick värsta paniken då jag inte klarar av sår (speciellt inte när de är djupa, som mitt var) Det ville verkligen inte sluta blöda så en halvtimme efter jag slutat försökte jag fortfarande plåstra om mig själv med alla möjliga sorters plåster o bandage.. ringde hem o pappa inbillade mig att jag skulle åka till akuten och sy.. (fick upp en hemsk bild i min hjärna) O sen kom jag på att jag drömt om att jag va tvungen o sy härom natten och det va alldeles fruktansvärt.. så nej nej.. men nu har det äntligen slutat blöda o jag kan iaf röra det litegrann:) Haha men det roliga var att eftersom jag va så sent ut ur kontoret så hade securatas redan låst.. så jag var fast utanför vårt kontor helt ensaam..fick panik o ringde min chef som fixade allt:) sen kom securitas-mannen o släppte ut mig, freedoom! haha så nu e jag äntligen hemma i min mysiga lägenhet o ska kolla oscarsgalan.. nattugla som jag är!
I veckan blir det jobb mån-ons och sedan är jag ledig i EN HEL VECKA..sjukt.. så dåliga tider jag har:( Men för er som saknar mig så kommer jag hem till vejby antingen tors eller fre o stannar ända tills nästa vecka :) KUUL!
Allt som saknas i mitt liv nu är ett heltidsjobb mån-fre, lite sommar och en MAN.. blir nästan galen av att va singel!

Här är jag på Bali, lyckligast i världen! Fattar inte att det gått ett helt år nu.. hatar att jag blir nostalgisk hela tiden och det blir såå lätt att jag faller tillbaks och glömmer bort att det inte GÅR att jag gör det.. jag måste se positivt!
Det är nog för att jag är så splittrad just nu och inte alls vet vad jag vill göra, men det löser sig, det gör alltid det!
Stay positive :)
PUSS

Vårkänslor!

Det har varit en mysig dag! Det har varit blå himmel, solen har varit framme hela dagen och fåglarna har kvittrat i mina öron.. så mysigt.. riktiga vårkänslor kom fram idag! Och hela staden var full med människor som satt och njöt på bänkar.. så underbart! Mötte Julia på stan och vi gick och strosade lite.. sedan åkte jag o hälsade på lilla Tu som va lite sjuker och inte orkade komma ner i det underbara vädret..så vi satt hos henne o catchade up lite snabbt, men sen ringde Sofie och överraskade med att hon var i Malmö så det blev att dra ner mot stan igen för en fika med henne, Pierre och Sanne på Espresso house.. Myys!
Jättebra dag, trots allt :)
Förutom att något är fel på min mobil.. det knastrar och låter som att något är sprängt i den när den ringer och när man pratar i den :( FAN! får fixa det.. sen
Här, en liten bild från i somras


Saknar Bali också.. igen :(


RSS 2.0