Life is good

Här kommer lite bilder från helgen! I fredags va jag, mamma o maja o fikade på det nya fiket i stan, i gamla zoo-butiken.. hur mysigt som helst! Lördagen va en hektisk dag.. åkte tidigt till Malmö för att jobba några timmar, sedan va jag på lägenhetsvisning :) Och jag har nu fått lägenhet.. ligger 20 min från tirangeln med buss så det är lite utanför, men ändå helt ok! Ska bli såå himla kul att flytta :) Sedan på kvällen va det inflyttningsfest hos Sara i hennes underbara lägenhet! Jättetrevligt med massa god plocke-mat.. mums! Idag har jag, Sofie och Pierre haft den värsta slappedagen ever.. vi åkte o köpte thai-mat, pizza och semlor (MUUMS) o sedan satt vi o kollade på tv o åt heela dagen lång.. så skön dagen-efter-dag!
Imorgon bitti blir det jobb i malmö igen så snart ska jag nog sova..
Good night




SNOW SNOW SNOW SNOW SNOW

Shiit vilket kaos det var idag! Dagen började med att jag gick upp och tränade spinning med mamsen på morgonen, därefter tog jag tåget till jobbet i Malmö. Idag fick jag stå själv och ha hand om restaurangen ett tag när min chef va på kontoret.. jag var helt nervös men det gick bra :) Jag börjar komma in i det nu! Hoppas bara att jag kan få lite mer timmar framöver.. annars får jag nog söka vidare! :( puuh.. Jag gav nästan upp jobbsökandet när jag fick detta jobbet.. det är så tråkigt att gå runt att söka! Men så e livet ;)
Efter jobb skulle jag ta mig hem, vilket tog LITE längre tid än jag tänkt.. det tog nämligen 4 timmar för mig att komma hem till mitt varma hus. Det var totalt KAOS i lund.. väntade ute i kylan i över en timme..fyfan!
Nu är jag iallafall hemma och har tagit en varm dush och klätt på mig lager på lager med myskläder :)
Imorgon och fredag blir det jobb på viktoriagården och på lördag Malmö igen.. sen blir det inflyttningsfest hos Sara på lördag kväll, nice nice! Nu ska jag göra te och sen bara chiilla.. börjar inte förrän 15.30 imorn! Men jag borde ta tag i mig själv och dra mig till arbetsförmedlingen innan.. vi får se hur det blir med det!
Sköt om er och halka inte o skada er i snö-ovädret!


Ah så brun jag var! Denna bild är från Bali 2009 :) Kan ju inte låta bli att sakna den resan varje dag<3 Bästa ever

Lovely weekend <3

I torsdags åkte jag hem till Tu och Julia i Malmö för att spendera hela helgen där! I torsdags tog vi det väldigt lugnt, kollade på en jättebra film, 500 days of summer.. himla fin film!
I fredags begav jag mig återigen ut på stan för att söka mer jobb.. jag gick till det stora varhuset entré i Malmö och började söka i affär efter affär.. tillslut var jag nära att ge upp men gick ändå upp till "food-courten" där det finns massa restauranger.. tänkte först inte gå in men jag tänkte att jag fick ge det en chans, så jag gick in på sunset boulevard (en subway-liknande restaurang) Det var så himla komiskt för när jag gick in så höll Camilla (chefen) precis på att läsa igenom gamla cvn så jag kom right in time kan man säga! Jag blev så himla glad.. vi satte oss ner och pratade litegrann och i lördags var jag där och provjobbade.. eller lärde mig allt! Det är så sjukt mkt att lära sig, men väldigt kul o annorlunda mot de jobb jag haft förut! Så himla kul med någonting nytt :)
Så helgen har varit väldigt bra!! Träffat Lollo och vi har haft en riktigt kul helg helt enkelt :)
Imorgon ska jag först träna lite och sen måste jag köpa svarta byxor och skor till jobbet.. så kul för min chef sa att jag måste ha svarta byxor och skor och jag bara "ja visst, inga problem" Så typiskt att jag inte har något av det.. jag menar de flesta människor har nog ett par svarta byxor, förutom jag :) hihi, jag e lite konstig!
Sen måste jag fixa ett skånekort också då jag kommer pendla första tiden så jag hinner spara lite pengar.. men lägenhetssökandet är också igång för fullt :)
Här kommer lite bilder från helgen!


Brudarna hemma hos Lollo i hennes mysiga lägenhet <3

Vi åt goda tuna-rolls i lördags! Såå gott

Förfest hos Emmy i lördags!

Tintin, Lollo o Emmy :)

Julle va på G :)


Sweet dreams

Okej.. Sofie tjatar för mkt om att jag ska uppdatera min blogg mer så jag får väl försöka :)
Känns bara som att man inte har något kul att skriva när man inte är på andra sidan världen! Det jag ägnar min tid åt just nu är till att söka en massa jobb i Malmö.. min lilla "dröm" är att flytta dit så småningom (INNAN SOMMAREN ÄR ETT MÅSTE) Så jag får ge det den tid det tar och det är bättre att vänta och att det blir bra än att allt går för fort och det blir katastrof..
Så jag jobbar lite extra på mitt lovely old job Viktoriagården :) Efter att jobbat där igår kändes det som att man aldrig lämnat jobbet..allt var som vanligt och tack vare underbara kollegor så blir det KUL att jobba :)
Idag efter jobbet stack jag hem, städade snabbt och sen direkt in till dansafro på friskis med Ebba <3 Riktigt kul!!
I helgen blir det ännu mera jobb, men imorgon kväll ska jag också hinna med en mysig kvällsfika med min gamla klasskompis från gymnasiet Sandra! Ska bli myspys!
Och på lördag blir det nog lite party-up med brudarna <3 Kommer bli en bra helg!!
NU återstår lite mer the city, innan jag faktiskt måste sova då jag ska upp tiidigt! Hatar o lägga mig tidigt.. jag fullkomligt ÄLSKAR min "egen-tid" mellan 22-01 på nätterna, det är då jag är som piggast och har mest energi till att börja fixa grejer.. någon gång har jag tillomed börjat städa min garderob mitt i natten.. haha ja, ni vet hur jag e :)


                                                 IDAG SAKNAR JAG BALI

Party-nights!

Efter lite tjat från Sofie så får jag väl uppdatera min bloggis :)
Jag har nu varit hemma i 2 veckor och det känns fortfarande jättebra att va hemma! Har haft saker att göra varje dag sen jag kom hem, sökt jobb, festat, slutat äta godis, börjat träna och jag känner att jag har en massa ny energi för det nya året :)
Imorgon ska jag först till arbetsförmedlingen för att skriva in mig där, ifall jag inte får jobb så.. Sen åker jag ner till Malmö och hem till Tu och Julia och stannar där någon dag för att söka jobb!
Helgen har mest bestått av party.. igår hade vi lite förfest hos sofie och drog därefter ut på Morris, mkt trevlig kväll som slutade med att jag och sofie däckade så fort vi lade oss i hennes sköna säng!
Ska försöka bli bättre på att uppdatera!
Sköt om er!


Hade inga roliga bilder att lägga upp så det fick bli denna på mig (en av de bilder som Maja tog på mig till mitt CV)

PUSS

HAPPY NEW YEAR

Äntligen lite uppdatering från mig :) Som de flesta vet nu så bestämde jag mig ganska hastigt för att  lämna lovely Aussieland tillbaks mot Schweden igen! Men det känns så himla bra att vara hemma och nu är det "nytt år, nya tag" haha
Det var riktigt kul att överraska Linda, Tu och hela min släkt när jag kom hem.. alla blev heelt chockade, så kul haha!
Annars har min första vecka hemma varit väldigt rolig..det har hänt något kul varje dag! Dock har jag varit sjukt jetlagged!
Nu, efter en veckas slappande och festande återstår bara att ta tag i mitt liv och söka jobb och lägenhet i Malmö :) Längtar så mkt tills jag hittar allt de dära! Men vi får se :) Uppdaterar er om hur det går.. får väl ge det lite tid..

En liten bild på mina brudar på nyår <3


RSS 2.0