Kkkkkaaalllltttttt

Först av allt, hur KALLT får det egentligen lov att fortsätta vara, jag DÖR. Idag på jobbet höll jag verkligen på att frysa ihjäl, fast att jag hade fleese, termobyxor och allt man kan ha.. orkar inte detta mer! Vill ha vår och heta nätter :) Som i somras, troopiska nätter, haha! På rasten idag läste jag att det ska vara så här kallt ända till april..KUL, not och nu när jag är så negativ här så kan jag ju klaga lite till därför att jag har fått värsta förkylningen nu också, varje gång jag är och jobbar i skolan blir jag sjuk, så tråkigt.
Men en annan helt underbar sak är att en av mina gamla kompisar sen låg/högstadiet har fått en jättesöt liten flicka idag, helt fantastiskt!
Nu har jag precis ätit gröt och druckit te.. snart ska jag bege mig ner mot stan för en kvällsfika med Lise och Jannie, myys!




Tankar

Ibland känns allt så himla grått, precis som vädret idag. Den här måndagen har varit så låg på något sätt.
Jag har egentligen haft en jättebra dag, jobbat, tränat och är hemma tidigt. Ändå är det något som tynger mig idag. Men jag antar att man inte bara kan ha bra dagar. Men gud vad jag hatar att ha dåliga dagar. Det kan bero på att jag aldrig kan somna på kvällarna när jag ska upp tidigt dagen efter. Det känns att jag sover havt, drömmer helt konstiga drömmar och vaknar upp av minsta lilla ljud. Hoppas jag kan sova bättre inatt.
Imorgon jobbar jag en heldag men det ska iallafall bli sol, ska försöka ta in varje stråle när vi är ute med barnen.
Egentligen har jag ingenting att oroa mig för längre, jag har jobb nästan varje dag och dessutom behöver man endast koncentrera sig på det och inte ha en massa plugg när man kommer hem. Jag vet att jag kommer tycka att allting är helt perfekt imorgon, men varför ska man egentligen ha så här deppiga dagar? Jag tror att jag ska åka hem till min familj i helgen, känner att jag behöver det för att samla lite nya krafter, saknar dem!
Ibland undrar jag om jag borde gå och prata med någon, har aldrig tyckt att det behövs därför att jag brukar alltid lösa allting själv, men just nu känns det som att det är för mycket som ligger djupt inne i mig och bara vill komma upp.. och jag vet ju vad det är innerst inne, men jag vill inte erkänna det, men igår kom jag på mig själv när jag var tvungen att stänga av tvn då jag kollade på "livräddarna på bondi beach-bali". Och jag som vill tillbaks till Bali mer än något annat ibland, jag skulle ju inte ens klara av att vara där tror jag..
Och mamma, tro inte att jag är helt nere eller något, jag har bara en grå dag med en massa tankar som vill ut :)
Puss!

SATC in my heart

Igårkväll hade vi världens trevligaste kväll nere på Soho. Jag mötte upp Lise, Jannie och Rasmus som va o hälsade på henne. Vi satt på Soho hela kvällen, drack vin och skrattade. Helt perfekt! Gud som jag längtat efter att få gå ut, känna sig lite fin och bara njuta av några goda glas vin och massa skratt med underbara människor. Martina och hennes trevliga mamma kom och joinade oss lite senare på kvällen :)
Idag har jag dock hamnat i min lilla bubbla igen, inne i min lilla lägenhet. Jag känner mig inte alls på topp så det blir att stanna hemma ikväll.. ska laga lite god pasta med tomatsås nu och sen blir det bara myys.
Jag älskar känslan av att gå ut och dansa och bara känna att man är frii, samtidigt som jag älskar känslan av att stanna hemma, tända en massa ljus och bara vara. Just nu är jag nog inne i en fas där jag inte känner behov av att gå ut längre.. väntar hellre tills våren och sommarnätterna, åh hur underbart låter inte det? :)
Imorgon blir det träning, om jag lyckas få någon plats på något spinningpasset som jag vill gå på.. men allt är fullt nuförtiden.. och så ska jag tvätta.. har hur mkt som helst :( blää på det.
Nu ska jag återgå till Sex and the city igen, my dearest friend<3

Smoothie and scrambled eggs<3

Sitter och är helt slut, men på ett bra sätt. Det var förvånansvärt nog inte så jobbigt att gå upp kl 6 imorse :) Jääy
Åkte och jobbade på skolan mellan 8-17 och det var en lång dag för mig som inte jobbat på ett tag, men det känns så skönt att komma igång med något äntligen! Jag är superpeppad inför våren o sommaren här nu, när jag vet att jag tom kommer ha pengar! Var på intervju på ett företag som säljer hälsoprodukter igår, imorgon ska jag på intervju om att jobba inom äldreomsorgen i kommunen där jag bor och på torsdag till Lidl (dock inte säker på om jag är särskilt intresserad av att jobba där) Men det är bara roligt att det händer saker! Och fick precis ett annat mail om en tjänst som personlig assistent, nu är det föör mkt, blir helt förvirrad, samtidigt som det är kul och man känner sig bra på nåt sätt :)
Åh, igår blev min bästa vän Jannie moster till en liten pojke, grattiis till dig gumman!
Jaha, annars händer det inte mkt.. fick VÄRSTA ångesten för efter jobbet köpte jag ett litet marabou och jag får såklart världens ångest.. förstår inte varför jag får det.. och varför jag då aldrig lär mig att jag inte ska köpa marabou. Antar att det är en slags hat-kärlek mellan mig och choklad.. hmm jag borde nog göra slut
Men nu mår jag helt underbart, var på ett riktigt härligt spinningpass och nu sitter jag och dricker en hallon/blåbär-smoothie och scrambled eggs.. det är riktigt gott!
Nej, inte mkt intressant att skriva idag. Jo, gud fy fan måste bara säga hur äckligt det är med män/killar som har världens tightaste byxor när de tränar så att man ser aaallltt, och jag kan inte sluta titta, ueeeh
Puss


Memories never disappear

Jag sitter och kollar igenom en massa bilder, det är så känslomässigt men så mycket fina minnen jag har <3


Jag och Jannie på Mallorca 2006 med gult hår, haha


Bal 2008


Student 2008


Costa brava studentresa 2008


Costa brava studentresa 2008 (craaaaazyy)


Thailand 2008 med familjen


Bali 2009


Kär på bali 2009




Partyy på Bali


Australien 2009


Så fina minnen <3


I love and hate this saturday at the same time

Ååååååh jag är så irriterad just nu.. denna dagen har inte varit min dag. Bestämde mig efter massa slöande i sängen att gå till gymmet, tränade en timme och skulle bara handla lite och sen hem.. en snabbis liksom.. men så tar jag fel spårvagn, eller jag tog femman som går hit, men jag kan ta trean också, men så tog jag femman och då stannar den borta vid liserberg typ och går inte längre för att nån bil har fastnat i snön mitt på spåret, alltså ofta.. jävla otursdag. Efter att ha gått tillbaks typ en mil och sen stått på en knökfull spårvagn så är jag hemma efter en timme :( Åh jag hatar när saker inte går som de ska.. man blir så irriterad.

Men nu är jag här och ska hoppa in i duschen, laga mat för att sedan återgå till mina bästisar, nämligen mina serier <3 Gotta love them, nu har jag kommit ikapp i desperate housewives säsong 7 och även greys anatomy.. hmm vad ska jag göra sen? Måste hitta en ny serie. Jag är så kär i mina serier och filmer just nu. Jag är inne i någon konstig period.. vill hellre ligga här helt ensam o kolla på dem än gå ut.. men ja så får det va, denna helgen bara :)

Ibland tänker jag verkligen för mkt.. så att det blir helt kaos inne i huvudet. Nu vet jag att jag inte behöver vara så orolig över jobbsituationen längre då jag fått en massa tider i förskoleklassen som jag va hos på min praktik och antagligen kommer få jobb inom äldreomsorgen också. Ändå oroar jag mig på något konstigt sätt. Nu börjar jag få panik över vad jag ska bli, alltså det är rätt sjukt men jag har verkligen panik över framtiden, 21 år gammal och ångest över att tiden går så fort och att snart är jag 30 och kommer ha ännu mer ångest. Nej jag antar att detta bara är tillfälligt och att det går över så fort jag VET vad jag vill. Ville bli psykolog, eller vill fortfarande men innerst inne måste jag erkänna att 5 års pluggande tar emot lite. Kom och tänka på att bli flygvärdinna? hmm, eller kanske hudterapeut. Ja vi får se..
Det är iallafall skönt att ha en blogg där man kan tömma alla tankarna.. det hjälper verkligen!

Happiness

Nu sticker jag iväg på en spännande sak (hoppas hoppas det går bra)
Idag har varit en väldigt positiv dag jämfört med igår när jag låg i min säng från morgon till kväll och kollade hela desperate housewives säsong 7, haha. Jag berättar mer efter träningen ikväll. POSS


Älskade vänner <3


BE HAPPY

Jag är väldigt tjatig om min träning nuförtiden men jag är så jävla glad att vara i form! Idag fick jag på mig ett par jeans som jag inte fått upp över låren på typ två år, det var en riktigt skön känsla! Men inte bara det, jag har nog aldrig varit så glad om dagarna som jag är just nu. Jag ser väldigt positivt på detta året.. åh en vår och sommar i underbara Göteborg med underbara vänner, det kan inte bli bättre! Och i början av mars flyttar Martina in mittemot mig :) ska bli så roligt

Idag skrev jag in mig på arbetsförmedlingen.. imorgon ska jag gå runt hela dagen och söka jobb och sen ska jag fika med Emelie som jag inte träffat på jättelänge nu! Livet är underbart idag även om jag är arbetslös i kalla gråa januari.. men för en gångs skull har jag lärt mig att det enda som gör allting lättare är att vara positiv. Punkt. :)

Åh, längtar bara tills jag hittar jobb så jag får pengar!! Då ska jag
1. Spara till en ny dator
2. Gå till frisören och bli fiin i håret
3. Göra mina naglar igen
4. Spara till en egen bil (haha drömma kan man alltid göra)
5. Köpa fina vår/sommarkläder, jag har köpstopp tills april!
6. Börja spara till en resa

Hellooo

Nu är jag tillbaks i Göteborg <3
Har varit mycket resande upp och ner från Skåne på sistone men nu är jag här för att stanna ett bra tag :)
Har precis packat upp och fixat lite och ikväll ska jag på bio med Jannie, svinalängorna.
Jag har typ abstinens efter att träna idag men jag hinner inte med det, skön känsla att äntligen känna att man är igång på riktigt. Älskar känslan av att vara några kilo lättare och starkare än på länge. Träningen är verkligen här för att stanna, för alltid denna gången! 2011 kommer bli ett hälsosamt år.
Puss o kram


Jag som blond 2008


Good morning 2011

Nyårsafton hos finisen Lise igår va jättelyckat!! Jag hade verkligen roligt, kul med nytt folk:)
Idag däremot mår jag som jag förtjänar. Först nu har jag kunnat äta en liten smörgås utan att klökas. Låter grymt äckligt men jag har fan aldrig varit så här bakis i mitt liv tror jag..
Skulle gått på bio med Jannie ikväll men inte ens det kunde jag göra, världens tråkigaste start på det nya året, men så ska det inte bli. Jag är sjukt pepp på det nya året, och inte minst att ha en sommar i Göteborg framför sig med härliga människor. Imorgon blir det träning och sen brunch med brudarna! Sen kör jag hem till Skåne för att stanna där ännu en vecka för att min bror blir 17 och sånt :) Mysigt, saknar redan dem där hemma!
Hoppas ni har en fantastisk start på ert nya år!


Happy new year!


RSS 2.0