Update :)

De senaste dagarna har jag varit riktigt seg.. jag har inte gjort mkt mer än att legat i min säng och följt alla mina serier.. serie efter serie. Det slutade med att jag redan sett alla gossip girl avsnitt, sex and the city avsnitt, scrubsavsnitt flera gånger om.. hmm.. därför håller jag nu på o ladda ner min älsklingsserie californication och lite greys anatomy :) Så sen har jag att göra igen! Det är ganska tråkigt här i området för det är långt att ta sig till allt..stranden, stan o matbutiken..
Men imorgon tänkte jag ta mig till nån strand i närheten.. behöver bättre på min bränna :) Och på onsdag har jag att göra..då har jag ett städjobb igen.. hos Tam igen..hon som jag städade hos förra veckan. Ni skulle sett när jag kom dit, kommer till värsta lyxområdet och tänker såklart att det blir lätt att städa hos dem, de har säkert redan allting hur cleant som helst.. men så kommer jag in och får en CHOCK.. grejer ÖVERALLT, ni vet när man inte vet var man ska börja, efter 4 timmar såg det någorlunda bra ut och jag fick nästan 800 kronor i handen, så då kändes det bättre :)
Vad har jag mer gjort.. jo jag gick på bio (med mig själv) häromdagen.. jag såg Avatar med 3D-glasögon..riktigt häfigt var det.. egentligen inte min typ av film..för mkt fantasy men jag tyckte ändå att denna var väldigt fin :)
Kan inte fatta att julen är här nu.. jag hoppas för alla er där hemma att ni får en VIT och helt underbar julafton!


Avatar


Lazy days

Hej allihopa!
Dagarna går och det blir varmare och varmare varje dag, idag hade jag riktigt PANIK ett tag, jag kunde inte vara utomhus och jag kunde inte vara inomhus utan att DÖ av svett.. Sen.. seeen när Pat kom hem kl åtta på kvällen (när jag låg i min säng framför min lilla fläkt) så visade han mig airconditionen och hur man sätter på den (haha)
Oh, that´s smart! Så nu behöver jag inte svettas i fortsättningen :)
Annars gör jag inte mkt om dagarna, har varit ute och sökt jobb både igår och idag, så vi får hoppas att det händer något snart! Om inte.. nej då får jag väl åka hem :) Nej, det jag allra helst hade velat är att spara ihop lite mer pengar så att jag kan åka till Bali i februari och möta upp Rosanna där.. och så stanna där en sista månad innan jag åker hem! Det hade varit min dröm! Så vi får hoppas på det :) Hörde att det snöat där hemma.. så mysigt! Hoppas verkligen att ni får en vit jul!
Imorgon ska jag gå upp 5.30 på morgonen.. kommer vara riktigt svårt efter att sovit till 10 eller längre varje dag på resan.. hmm.. men jag har ställt 3 alarm så det ska nog gå bra! Jag ska nämligen ta mig ända in till stan + 20 minuter till med buss för att städa ett hus till en klient till Pat.. det tar väl sisådär 4 timmar (PUH) men det kan lätt vara värt 700 kronor :) Oh yeah!
Har haft sån himla hemlängtan idag.. hade nästan lite panik innan.. vad ska jag gööra? Nej men man har sånna dagar också.. speciellt när man är ensam.. men vi ger det iaf tills efter nyår så ser vi vad som hänt tills dess! :)
Här kommer en liten bild på mig från idag, tur att det finns timer på kameran så man kan fota även om man är ensam :)
KRAM på er!

Catch up with Jannie Nilsson

Idag vaknade jag av min gode vän Jannie Nilsson ringer och väcker mig:) Hon hade fått ledig till kl två så jag skyndade mig upp o gjorde mig klar för att åka! Pat skjutasade mig till stationen och sen tog jag tåget in.. Och där mötte jag henne.. såå blond och fin :) hihi! Vi hade endast två timmar på oss innan hon var tvungen att gå på båten så vi satte oss på starbucks och drack caffe och snackade massa! Såå kul att se henne!
Här kommer lite bilder från i dag :)


Kolla in kryssningen som Jannie jobbar på!!


Jannie och en snögubbe av sand :)


Bondi Beach!

Hellu!
Dagen har varit jättebra! Det började med att jag sov alldeles för gott i min underbara säng för att stiga upp o powerwalka kl 7 på morgonen, istället snoozade jag till kl 9 :) Sedan åt jag gröt med sylt och mjölk (as usual) Australienresan har verkligen varit gröt, kaffe latte och sushi, haha! Efter det så gjorde jag mig iordning och tog mig in mot city.. jag mötte upp Ebba o Julle i Bondi beach och vi la oss på stranden några timmar, där jag somnade, vilket resulterat i att jag bränt mig i huvudet (IGEN).. att jag aldrig lär mig att smörja mig.. speciellt när man vet hur farligt det är. Men jaja, sedan gick vi och fikade lite!
Dagens roligaste är när vi går från Bondi beach mot Bondi junction
Jonna: "Åh, jag var uppe så sent de två sista dagarna nu när jag har tillgång till internet dygnet runt.. Jag är verkligen en nattuggla.."
Ebba: "Ja, jag med.. häromdagen satt vi uppe till klockan elva.."
Haha, ja klockan elva är ju verkligen sent Ebba! Så kul, haha
Annars, efter att sagt hejdå till Ebba o Julia så åkte jag vidare till Narwee hem till Susanne för att hämta alla mina grejer :) Susanne är en vän till min fabror Håkan så när vi blivit rånade så har mamma o pappa skickat alla grejer till henne.. så nu har jag äntligen mitt körkort, mitt mastercard och en ny mobil :) Im soo happy!
Efter det var det bara att sätta sig på tåget igen o fara hemåt! Nu är jag här och när jag kom hem låg där ett kuvert på trappan.. Pat hade skrivit ett "tack-brev" för att jag städade så fint igår och lagt 50 dollar i det:) Dagen kunde inte sluta mkt bättre! Här kommer lite bilder från Bondi beach!
Natti natti


Ebba och Jag


Kommer sakna er så mkt Bladet o Mutti!


Och sedan, tåget hem :)


Lovely day!

Hej på er igen :)
Man blir en datanörd när man har access till internet 24 seven! Underbart!
Dagen har bestått av att lämna in massa cvn på det stora mallet i närheten, åka in till Sydney och äta på världens godaste choklad-restaurang.. vi åt chokladfondue och banana split och massa godsaker! Mmmmm
Sedan var det att ta tåget tillbaks till Blacktown 45 minuter (puuh) och sedan buss till Kellyville i typ 15 min.. när jag gick hem genom detta flashiga rikemansområde som jag bor i så kunde jag ägna mig åt att titta på alla julpyntade hus, helt sjukt som de pyntar upp sina hus här, värre än hemma! På onsdag blir det att ta farväl av Ebba och Julia som inte åker förrän torsdag istället.. så jag ska nog ta mig in till city igen och Bondi beach :) Lite mer sol och bad behövs efter några dagar utan sol.. man bleknar fort :)
Sommaren har verkligen kommit nu de senaste dagarna, höll på att svettas ihjäl idag när jag gick till bussen.. och termometern stod på 38 grader.. men man ska inte klaga! Jag hoppas ni alla mår bra, berätta om era jul-planer :)
Här kommer lite bilder från 12 deneden ave, Kellyville ridge :)


Här bor jag :)


Deneden ave


Mitt rum och min fina säng från Ikea :)


Utomhusjaccuzzi:)


Mitt badrum


Kitchen


The christmas is here, oh yes!

I got a house :)

Åh vad allting flyter på i mitt liv just nu!
Eftersom Ebba o Julia lämnar Sydney imorgon så tog jag kontakt med en familj genom en au-pair sida på internet och jag fick "jobbet". Jag vill ju stanna längre men har absolut inte råd eller lust att bo i ett trångt dorm med 3 våningssängar inklämda i ett pyttelitet rum och att ha alla kläder och grejer i en väska längre. Jag är så trött på det nu så att jag spyr.. alla kläder luktar helt unket, blää..
Men iallafall så flyttade jag in till den här familjen idag i en STOR villa ungefär 40 minuter med tåg från centrum.. det är hos en pappa och hans 2.5åriga son zenon..
Jag ska väl mest fungera som en extrahjälp men det är inget aupair jobb utan jag ska gå och söka andra jobb imorgon på ett stort köpcenter 20 minuter härifrån..så jag kan jobba samtidigt och bo gratis.. kan inte bli bättre! Det enda jag ska hjälpa till med är städning och kanske lite andra tjänster om han behöver hjälp med något..
Jag har mitt egna rum med en helt ny säng som han hade köpt till mig från Ikea, en stor garderob och mitt EGNA badrum med badkar och dusch! Det är så fräscht!
Han jobbar som personlig tränare och har ett eget företag i Sydney.. han har också ett hemma-gym dit det kommer kunder som ska träna hos honom.. och pricken över iet så har han en utomhus jaccuzzi :) Han hade tillochmed köpt en ny säng till mig igår, så han har ju lite pengar om man säger så :)
Idag har jag även träffat mamman till sonen, hon är bara 25 år så vi kom väldigt bra överens direkt:)

Annars händer inte mkt just nu, jag ska söka jobb imorgon och sedan in och träffa Ebba och Julia i city en sista gång innan vi ska ta avsked på riktigt.. så sorgligt! Jag kommer sakna de så himla himla mkt.. saknar de redan efter inte ens en natt borta från dem :( Kommer bli tomt, men samtidigt ska det bara bli kul att se vad som händer i framtiden :) Och Jannie ska jobba på kryssning utanför Sydney så hon kommer jag antagligen kunna träffa lite då och då vilket jag är överlycklig för!

Hoppas ni alla mår bra! Tack för alla kommentarer ni ger :) Även om jag inte svarar på dem så blir jag alltid glad när ni kommenterar! Här kommer lite bilder från Byron Bay och vackra Sydney <3

Frenchie, Melissa och Dana <3

Melissa, Dana, Ebba, Julia och jag i Byron bay

Sydney är så vackert!

Operahuset





RSS 2.0