Helloo

Helloo sunshines!
Jag är så trött idag, för att gnälla lite så har jag jobbat min tionde morgon på rad idag och varit uppe kl 05.00 varje dag, det känns måste jag säga. Men imorgon har jag SOVMORGON :) Jobbar kvällen så äääntligen får jag lov att sova ut litegrann, lovar att jag kommer vakna av mig själv vid 6 men ändå ;)
Så imorgon ska jag tvätta lite och städa för på kvällen kommer Maja hit! Alltid lika roligt när hon kommer, och så tråkigt när hon ska hem igen :( Idag tänkte jag på hur underbart det ändå hade varit att ha min familj i samma stad.. jag saknar att kunna "spontan-fika" och äta middagar tillsammans.. jag får försöka locka upp dem hit :)
Just nu jobbar jag mycket, men det behövs verkligen då jag inte jobbat alls så mycket förut.. I need some money!! Särskilt när jag ska spara till utbildningen till flygvärdinna i höst som kostar megamycket.. 21000 måste jag spara ihop på något sätt.. får ont i magen bara av att tänka på det.. så tyvärr blir det att jobba massor i sommar, men det blir lätt värt det i slutändan :) Så det är bara att försöka ta vara på varje ledig sekund man har i sommar, så man inte missar fina sommarstämningen.. tycker redan det är lite sommarstämning nere på stan.. alla uteserveringar är uppe och shit vad jag är kär i denna staden.. den blir bara bättre och bättre för varje dag jag bor här.
Nej, nu ska jag ut på en lång och skön joggingrunda..
Puss o kram


Imorgon kommer denna snyggingen hiit <3


RSS 2.0