Livet idag <3

Jag har nyss varit ute på den underbaraste joggingtur i mitt liv! Hittade äntligen till motioncentret skatås som alla har pratat om.. det ligger ju jättenära mig :) Att jag inte upptäckt detta tidigare! Kommer upp för en jättlång backe till världens vackraste skog och med en massa motionsslingor.. helt fantastiskt var det! Solen höll precis på att gå ner och det var en sån kall fin höstdag :) Jag älskar kålltorp och jag vill aldrig flytta härifrån, hoppas jag kan hitta något eget här sen :)
Nu sitter jag här, nyduschad och ska äta lite mat och känner en riktig lyckokänsla.. jag har äntligen kommit igång igen och snart är det helg och då kommer finaste systern.. kommer bli en riktigt bra långhelg!
Livet är fint just idag och det ska jag njuta av!
Puss på er!



De rödrgröna <3

Oj, jag trodde aldrig att jag skulle bli så här insatt i politiken, har aldrig varit speciellt insatt förut men nu när jag skulle ut o rösta för första gången så var jag tvungen o sätta mig in ordentligt, och gud vad det är roligt med politik!
Efter att ha följt alla debatter på tv4 så var mitt val självklart.. den rödgröna politiken står för precis alla de saker som jag tycker är VIKTIGA nämligen att ALLA är lika mkt värda och att ALLA ska ha chans att klara sin ekonomi oavsett om man blir svårt sjuk och inte kan jobba, man ska inte tvingas ut o söka jobb när man är döende i cancer... jag menar när är man tillräckligt sjuk för alliansen? Inte när man är döende i cancer tydligen, så jag förstår inte riktigt deras syn. Jag tycker faktiskt att det är lite egoistiskt av folk som röstar på alliansen, självklart accepterar och respekterar jag deras åsikter men att välja endast efter plånbok o sänkt skatt så att det gynnar en själv och drabbar alla de som har det sämre ställt.. man vet aldrig vad som händer, vad gör man om man blir svårt sjuk och verkligen inte kan jobba, eller om ens föräldrar blir sjuka.. man måste tänka på fler än sig själv! Jag betalar iallafall gärna lite extra i skatt så att alla ska ha en chans här i livet! Socialdemokrati <3
Och att SD nu har plats i riksdagen vet jag inte ens om jag vill gå in på.. det är bara så sjukt sorgligt och jag vet exakt vad det är för typer av människor som röstar på dem.. jävla okunniga bönner. Det sorgligaste är nog att de är störst i skåne och blekinge.. vad fan skåne? Bekämpa rasismen!!
Hoppas verligen att alliansen och Fredrik Reinfeldt håller vad han lovat om ett icke-samarbete med dem!
Var bara tvungen o få ut min frustration!
Puss!

Pluuuggg

Oj vad mycket det är att läsa, it never stops.. haha. Det är ju sjukt intressant men efter att ha läst fem kapitel i en bok blir man helt yr i huvudet. Så man kan säga att det är fullt upp med skolan, det går riktigt fort framåt och på onsdag ska vi ha introduktion ute på vår skola där vi ska ha vår VFU på= verksamhetsförlagd utbildning. Så spännande! Kul iallafall att jag och Emelie ska läsa samma inriktning och kommer vara på samma skola, ser fram emot detta så mkt!
Annars är det lugnt i mitt liv just nu.. inte mkt mer som händer än skolan.. imorgon ska jag, Lovisa och Jannie dricka vin o äta mat, kanske blir en liten ugång också? hihi.. är sugen på o festa nu! O ta en paus från pluggandet lite.. Sen i veckan ska det börjas träna för fullt! Ska köpa kort imorgon på friskis som ligger precis vid min skola.. nu gäller det att ta tag i saken innan jag blir riktigt fet..haha!
O antagligen så kommer Maja o hälsar på mig i helgen därefter.. så det ser jag väldigt mkt fram emot! Ska se till o vara riktigt flitig i veckan så att jag bara kan göra roliga saker i helgen!
Nu återgår jag till läsandet.. men Oj vad lätt det är att hamna på facebook eller slinka in på nån rolig blogg.. mycket mer underhållande än en bok på 600 sidor..PUH!
Nu kör vi!


Jag vill bli såhär vältränad igen!! Nu måste det tränas, herregud NUNUNU
Puss på er!

RSS 2.0