13.43

Så, nu har jag ringt runt och organiserat upp min vardag den kommande månaden, puh!
Nu har jag hoppat av utbildningen helt och hållet och det känns otroligt skönt! Idag kom jag att tänka på att förut har jag alltid sagt att - jag kommer ju aldrig att komma på vad jag vill bli om jag inte gjort det än..
Men idag känner jag bara att - nu har jag verkligen kommit på vad det är jag vill..
Otrolig lättnad faktiskt!
Så om en vecka åker jag hem mot skåne och vejbystrand där jag ska bo hos min underbara familj i en hel måndag, det kommer bli julmys till tuusen! Har ringt och fått lite tider från viktoriagården (mitt gamla jobb) och ska även få lite tider ifrån karlsund där jag jobbade i sommar.. skönt att det också löste sig snabbt!
Nu ska jag strax ner och möta jannie för en snabb fika och så ska jag få en liten påse med smink i av henne, snällis! Sen blir det två timmars träning efter det.. måste ta igen från förra veckan då jag inte tränade en enda dag utan åt typ massa godis istället (NOT GOOD)


Lise och Idas inflyttningsfest i helgen


Lovely sunday (n o t)

Alltså jag förstår inte vad det är med mig, ibland mår jag så himla bra dagen efter och ibland mår jag skit fast jag druckit exakt lika mkt typ..
Iallafall, igår hade Lise och Ida inflyttningsfest här i Göteborg. De bor verkligen jättemysigt! Där blev det massa gott tilltugg och det var mkt trevligt :)
Sen ville jag och Lise ut så vi drog in till stan, men vi orkade inte stå i kö till alla ställena på avenyn så vi gick till gamleport (vilket jag inte visste var en klubb) och det var ju jättekul :) Typ salsa-klubb kan man säga.. sjukt härlig musik och väldigt bra stämning.. där fanns tillochmed paella som man kunde äta av :) haha.
Idag vaknade jag och mådde så sjukt illa, riktigt hemskt.. har legat i sängen tills för en timme sen typ..
Ser fram emot veckan som är ganska tom i kalendern, känns väldigt konstigt att jag hoppat av, men samtidigt känns det så rätt.. mer rätt än vad något känts på väldigt länge!
Imorgon ska jag ringa en massa samtal för att fixa upp mitt liv i december, och annars ska jag träna en massa och se fram emot fredagen då Sofie, Pierre och Lovisa kommer hit och vi ska se IDOL, ska bli fett!! Längtar!
Inte mkt roligt att skriva idag men ha en lovely kväll!


Lise och jag igår


I´ll jump in front of a train for u

Den senaste veckan har varit väldigt jobbig.. det har varit något som legat och spökat och igår kom jag på vad det var..
Jag har ju säkert skrivit att jag varit lite osäker i om utbildningen till lärare är rätt för mig, kände det speciellt under förra praktiken.. men sen körde jag på och tänkte att jag måste ju ge det en chans. Men sedan dess har jag kört på som en galning med skola, träning, skola, träning.. och igår kom vi ut på praktik igen och då smällde det till i min mage. Jag fick en konstig känsla igen och förstår nu att det inte är rätt.. konstigt nog så har jag alltid bara sett mig som lärare.. brukar tänka att "lärare är det som verkligen passar mig" men att det kunde vara fel har jag alltid försökt förtränga, tills nu.. jag menar vem är det som sagt att lärare är det jag ska bli.
De som känner mig vet att min dröm från allra första början varit att utbilda mig till psykolog.. men jag har förträngt det också för jag har alltid trott att "det är inte ens lönt" och "jag kommer ändå inte in"
Men nej, nu har jag bestämt mig. Jag hoppar av min utbildning till lärare, HOPPAS på att komma in på psykologprogrammet i vår (vilket är väldigt tveksamt) men jag ska gå in för detta fullt ut och jag SKA komma in, om det så blir nästa höst eller nästa vår.. jag ska kämpa för det och jag känner så himla mkt att detta är rätt för mig, det är det jag SKA göra! Jag har varit så deppig idag när jag berättade för min handledare och för Emelie och alla, men just nu när jag sitter här känner jag en stark lyckokänsla och det har jag faktiskt inte alls känt inför min lärarutbildning..  Så nu får det bli extrajobb tills jag får reda på antagningsbesked 1 och kommer jag inte in blir det att söka jobb på riktigt :) Vill ju inte lämna Göteborg!
Åh vad skönt att ha fått ut detta! Känner mig helt tom nu..

Nu följer jag mitt hjärta fullt ut... men jag vet att det är det enda som blir rätt för mig


Money-day

Yes, idag kom det kontrollanter på spårvagnen och jag fick för en gångs skull visa mitt kort när jag hade med mig det :) WOHOO! haha.
Så jävla kul.. det satt typ 4 alkisar längst bak i vagnen och sjöng sjörövarfabbe och massa astrid lindgrens sånger.. alltså sorgligt men det blir så komiskt, och sen var där en full gubbe som inte fattade hur man öppnade dörren så han började att sparka och blev helt galen, sen fick jag hjälpa honom och visa att man måste trycka upp dörren själv, herregud alltså..
Och annars händer inte mkt.. hatar denna kylan, jag fryser fan ihjäl alltså! Det enda jag vill göra är att sitta här inne tills det blir sommar..


Eye-candy

Har varit helt deppig nu två dagar i rad:( Förstår inte var min energi från förra veckan har tagit vägen? Känner mig svag, trött och omotiverad just nu och jag hatar det!
Men imorgon blir det nya tag. Vi ska ut på VFU (praktik) i två veckor och det ska bli skönt att slippa alla tråkiga seminarier och föreläsningar ett tag. Jag ser fram emot det, måste bara inskaffa mig varma kläder. Fick sinne idag när jag gick hem, hatar att frysa!!
Åååh, idag är det exakt en månad tills julafton.. längtar så mkt.. kom på att det måste bero på att jag inte haft riktig jul på två år.. för två år sen var vi på en vit sandstrand i Thailand och förra året var jag i Australien.. så jag ser såååå fram emot en riktig jul hemma i vejby med familjen <3



Tog precis en dusch och nu ska jag sitta i fotbad.. man mår ju direkt så mkt bättre när man tar tag i sig själv.
Imorgon kommer CSN, då kanske jag blir lite gladare :)

19.20

Åh, vad är det för fel på mig? Imorse klarade jag knappt av att gå upp ur sängen.. efter vårt lilla grupparbete åkte jag direkt hem och somnade framför sex and the city.. jag sov från typ två tills bara för en stund sen.. Jag förstår inte vad som hänt? Är inte förkyld eller nåt, bara matt och trött. Ah, nu ska jag kurera mig med quinoa-sallad och citron-vatten och imorgon ska jag bannemig vara pigg och redo för träning igen.. vill inte komma ur träningen nu när det gått så bra de senaste veckorna.. frågan är bara om jag kan somna ikväll? hmmm :S


Love

this weekend

Det känns som söndag idag, konstigt att vara ledig, men jävligt skönt!
Helgen har varit underbar! I lördags när jag var på väg till Jannie ringde Sofie till mig och vi bara pratade lite kort som vanligt liksom.. sen när jag och Jannie sitter hos henne och dricker vin så ringer det på porttelefonen.. alltså vi DOG verkligen.. då hade Sofie kört ända från Ängelholm för oss <3 sweety.. vi blev så jävla glada!
Sen blev det partyyy.. vi mötte upp Lise i stan och gick tillslut in på Peacock efter att ha stått i kö i kylan i typ en timme sammanlagt och inte kommit in på park lane :( störigt!
Men det blev en trevlig kväll ändå och igår åt vi lite lunch på ett mysigt ställe i Haga och sen hade jag och Sofie myskväll med världens godaste sallad och så lite marabou :P
Nu ska jag ta tag i mitt läsande och sen väntar det roligaste träningspasset i veckan kl 17, älskar ledaren så jag är riktigt pepp :)
Idag är det en månad tills jag åker hem till skåne över jul! Längtar!
Gud vad det snöar.. brrrr


Bild från midsommar på Pepes i Båstad


Memories

Jag tänker mycket. Ibland bara kommer allt gammalt över mig som en våg, jag kan precis känna den smärta som jag kände då, hur hela livet förändras och man blir sårbar.. oerhört sårbar. Ibland kan jag inte förstå att jag verkligen mådde så dåligt. Men ont gjorde det, ända in i skelettet. Hur kunde man älska en person så mycket och kommer man någonsin att älska någon på samma sätt? Ibland är jag rädd för framtiden. Men jag mår bra, så bra att jag nästan är rädd för att något hemskt ska hända mig eller mina nära. Jag är så oerhört tacksam över de människor som jag har i mitt liv och som alltid finns där.
Den här bilden tog han och just den dagen är en dag jag aldrig glömmer. Total lycka. Total kärlek.  

This time was different, felt like I was just a victim and it cut me like a knife when u walked out of my life...

fifteen points

Yes! Nu har betyget kommit, och jag är godkänd i min första kurs, känns otroligt skönt att kunna släppa den kursen nu och koncentrera sig på den nya! 15 högskolepoäng är nu mina, LIKE
Men faaaan vad tråkiga böcker vi läser i denna delkursen.. jag kan inte fokusera på läsningen alls :( Blä på det, hoppas verkligen nästa delkurs blir roligare!
Nu sticker jag iväg och tränar bort min frustration :)


Bali 2009

Har bara gamla bilder att lägga upp.. måste bli bättre på att fota!

Zumbaa!

Åh, gud vilket roligt zumba-pass vi va på idag :) Trodde inte det skulle vara så jobbigt som det var.. höll på att kräkas efter den sista låten, men gud så härligt! Nu har jag inne på min fjärde vecka med effektiv träning.. hade jag bara ätit lika duktigt som jag tränat hade jag nog sett en förändring på min kropp.. men det går sakta framåt iaf :) Mår så mkt bättre och känner mig redan lite mer fit! Imorgon blir det plugg, träning och sen bio med Jannie på kvällen, hon fick gratis biljetter från sitt jobb och jag ska va hennes date :) Myys!


Saknar dessa finisar, Sandra och Elsa!
Costa Brava studentresa 2008, galet!




Det är så mysigt på stan med all julbelysning och man vill bara ha någon att hålla i handen...

19.28

Idag har jag haft en föreläsning om hållbar utveckling och sen seminarie efter det.
På något sätt är det så gött med vardagslivet tycker jag.. att gå upp tidigt, göra vettiga saker under dagen och sen kunna känna en längtan till helgen, vilket jag aldrig gjort förut för jag har alltid alltid jobbat på helgerna.. studentlivet må vara fattigt och tråkigt ibland men att ha en helg att längta till är väldigt härligt också ;)
Efter skolan gick jag o tränade, sjukt bra ledare, han peppade oss så jävla mycket så att jag tog nog i dubbelt så mkt som jag någonsin gjort.. måste gå på hans pass varje måndag! Its a date!
Imorgon ska jag gå på Zumba med Emelie.. hon går på sportlife och har ordnat gratis till mig.. ska bli såå roligt att äntligen få prova på det!
Nu blir det köttfärssås med ägg och sallad.. mitt nyttiga liv är äntligen här på riktigt (tror jag) hihi.
Puss på er!


Pappa



En hälsning till världens bästa pappa i världen!
Saknar dig

All I want now is a white light moment

Kom precis hem från Jannie.. vi har ätit hemmalagad pizza, godis och kollat på film :) Myys!
Min första vita helg på flera månader är alltså snart över och det känns sjukt bra faktiskt.. jag trodde att jag skulle deppa ihop totalt men det har faktiskt gått riktigt bra. Jag har haft en massa tid att tänka och bara vila ut mig vilket jag nog behövde. Jag har inte spenderat en krona, jag har ätit upp hela min kyl så nu verkar det som att jag är tvungen o handla imorgon. Hmmm :( Studentlivet är fan inte lätt alltså.. längtar tills den 25e såååå mkt!







All I want now is a white light moment, come with me toniight

19.23

Fredag.. trött är bara förnamnet just nu..
Idag har jag pluggat med Emelie hela dagen, jävla bok.. men snart är den slut :)
Sen så gick vi i lite affärer och kollade in alla fiina kläder.. och jag fick värsta inspiration till min julaftons-outfit, tror jag ska ha en röd långklänning eller nåt :) hihi. Vill shoppa NUU!
Sen blev det en mysig fika med Martina, Lise och sen kom Linda också.. nice nice!
Efter det gick jag på pass, med en ledare som inte kunde hitta takten i musiken, och då klarar jag inte av att träna alltså.. för helvete hitta takten liksom! du är ledare.. störigt!
Så sen va jag lite opepp på allt, köpte thaimat och nu sitter jag här, mätt och trött..
Nu blir det idol och bara mys!
Ha en lovely kväll!


a little bit of love

Dagen har bestått av workshop i skolan, riktigt kul faktiskt!
Efter det blev det att läsa tråkiga Liedman med Emelie.. den boken är helt omöjlig att läsa känns det som.. imorgon sätter vi oss återigen med massa kaffe och läser :(
Tränade ett ritkigt härligt pass på friskis med en massa goa schlagerlåtar, man blir så pepp, älskar det!
Sen blev det en riktigt mysig fika med Jannie!
Och snart är det ju fredag och allt.. men med min ekonomi har jag nog tänkt att ha en vit helg och bara filmmys och plugg.. hade varit gött och komma i förväg lite med plugget så om jag är smart så tar jag och fixar det nu i helgen :)
Pratade med min fina Sofie idag, Saknar dig så sjukt mkt! Längtar sååå tills helgen den 3e december då vi ses!
Saknar också min familj såå.. sjukt att man har så fina människor runt om sig!

<3


I want to hit something

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG
Håller på att explodera inombords! Alltså varför har jag sån otur för?
Imorse åker jag spårvagnen som vanligt men fick en konstig känsla i magen. Jag antog att mitt busskort låg på samma plats som vanligt i väskan (där det alltid ligger) men fick ändå en dålig känsla när spårvagnen började köra, precis som att "tänk om det kommer kontrollanter och jag inte skulle ha det i väskan" (är jag synsk?) 
Åker vidare en bit och ja vad tror ni inte, efter en station ser jag värsta maffian med typ 15 st kontrollanter som bara väntar på att sluka mig. Till och med en väktare hade de med sig, sjukt seriöst alltså. Varför ska jag alltid ha sån jävla otur, speciellt när jag verkligen alltid har busskortet i den väskan. Men så fort jag såg dem så förstod jag att det va kört.. kom på att mitt busskort låg kvar i väskan ifrån i lördags då vi festade.. HELVETE alltså varför?
Skulle kunna slå dem så sjukt hårt, de har ingen förståelse för att de förstör hela min dag och min ekonomi och när jag ser hur de njuter av att skriva en faktura på 1200 kronor till mig (för en resa värd 20 spänn) så blir det fullständigt kaos inom mig. Jag pallar inte sånt här.. jag är den minst slarvigaste människa och jag blir så förbannad på mig själv att jag döör. Var tvungen o få ut min frustration då mina klasskompisar har fått höra mitt gnäll hela dagen :) haha
Alltså jag är fan en fattig student med typ 500 kronor kvar denna månaden, VARFÖR? Help me! I need money alltså! Söka jobb nästa, hell yeah! Pallar inte leva såhär fattigt.. förlåt för att jag är så negativ och sur idag!
Lägger upp en härlig bild så kanske jag blir gladare... eller bara ännu mer deprimerad för att det är så kallt här:(


18.50

Hej svejs!
Idag är det måndag och även om jag var SJUKT trött imorse så tvingade jag mig upp och sen har dagen faktiskt varit jättebra! Började med seminarium i tre timmar, sen satt jag på biblioteket och läste innan jag gick på indoor walking på friskis.. älskar det passet och älskar ledaren som håller i det.. man blir så pepp!
Nu har jag snart hållt igång aktivt i tre veckor och det är en sån sjuk skillnad när jag tränar och inte tränar..mår så mkt bättre både psykiskt och fysiskt! Nu ska detta bannemig hålla i sig :) Det negativa är väl att jag är superduktig i veckorna men sen när det blir helg så ser jag bara en sak..alkohol och godis..haha. Inte bra där! Kanske ska ha en vit helg? hmm.. vi får se hur det går!
Nu har jag duschat och ätit min favoritsallad (den består av sallad,tomat,gurka,massa kalkon,ägg,grekisk yoghurt och sweetsour sås)
Åh måndag betyder ju Paradise hotell.. äntligen :)
Och förresten, Emelie skickade sms till mig innan och skrev att det ska snööa imorgon..vill inte :S måste köpa en mössa, NU!
Puss och hej


Awe kolla denna bilden:)
Linda jag och Lollo i typ ettan på gymnasiet..så små vi ser ut

Livet<3



Livet alltså.. ibland är det bara så bra! :)
Igår var vi hos Jannie och lagade hemmalagad pizza, festade och sen avslutade vi kvällen på park lane, dit ska jag absolut gå igen, riktigt roligt ställe faktiskt! Vi dansade, drack en massa gratis-vin. Martina och Jannie gick hem lite tidigare och jag och Lise festade vidare, träffade Jean-Pierre från Paradise hotel.. synd bara att jag inte gillar honom alls i programmet. Sen fick vi en shot som var så sjukt stark att vi dog. Klockan blev 5 och det var verkligen dags att åka hem :) Det blev donken och en ny vän på vägen, haha.
Lyckad kväll iaf, förutom att Lises alla foton hade försvunnit från hennes kamera :(
Nu sitter jag här med ett marabou apelsin (my favouriiite)
Ska läsa lite nu och sen bara slänga mig i min säng med mitt choklad. Åh lycka :) haha
Puss o kram

Blää

Alltså jag får SINNESUTBROTT! Detta är så jävla äckligt. Efter träningen idag så kände jag mig väldigt äcklig när jag sätter mig på en full spårvagn och typ luktar lite svett känns det som. Men efter händelsen idag känner jag mig ganska fresh måste jag säga. Alltså jag åkte på en fullproppad spårvagn och hamnade bredvid ett par i 50-årsåldern som STANK sprit och det såg ut som att kvinnan inte duschat sitt hår i hela sitt liv. Och SEEN när de ska gå av (en hållplats före mig) så ser jag att det är alldeles blött på sätet bredvid mig (alltså där mannen satt) då har han typ kissat på sig eller nåt.. allstå jag dör! Höll på att spy rätt ut på spårvagnen.. så jävla äckligt alltså!
Detta förstörde min härliga precis-tränat-och-mår-bra-känsla.. Usch säger jag bara!
Nu har jag iaf precis duschat mig jävligt ren och ätit lite thaimat.. 
Dags att ge sig på littaraturen till den nya kursen, wiho :) Varför är det så lätt att göra allt annat än just läsa?
Gud vad skönt det var att få ut min frustration.. nu känns det mkt bättre! Tack lilla bloggen.


Mys-onsdag

Hjälp, jag tror att jag blivit riktigt hooked på paradise hotell.. iochförsig så var jag det förra säsongen också.. vet inte varför, det är bara så sjukt underhållande..(förlåt Maja jag vet att du hatar det) haha.
Min favorit är iaf Lina..tycker hon är den enda som är riktigt härlig, så genomsnäll och rolig!
Gud jag har blivit en riktig TV-nörd nuföritden.. nu tittar jag på bonde söker fru.. haha det är ju bara sjukt kul!
Idag har vi haft utvärdering av vår första kurs i utbildningen, känns konstigt att den är slut.. imorgon börjar den nya kursen.. hjälp jag måste börja läsa.. varför är jag alltid så sent ute med att börja läsa.. igår kunde jag läst hela dagen men la mig istället i sängen o kollade sex and the city filmen.. typiskt mig!
Efter skolan gick jag och tränade och sen blev det en mysig fika med Lovisa och Sofia :) Mysigt o träffa dem!
Jag och Lovisa tog en runda på stan sen och Lovisa shoppade loss minsann, hiihi. Sen skyndade vi oss hem till paradise hotell :)
Nä, nu ska jag göra något vettigt!
Puss på er


Monday.

Vilken bra dag det blev ändå! Klockan ringde halv sju och då var jag INTE pigg kan jag säga.. haha.
Men lite kaffe och iväg till skolan för några timmars redovisningar av vår gestaltningsuppgift.. riktigt bra!!
Sen gick jag flitigt och tränade på friskis, åkte hem o åtlunch och skrev klart mitt examinationsdokument.. hur flitig är jag inte idag? Verkligen förvånad över att jag kan få så mkt gjort när jag väl sätter fart, haha.
Nu har jag packat ner alla böcker för denna kurs och förbereder mig för nästa:) Nja, kanske lite för optimistiskt, man har ju inte fått betyget än..
Imorgon är jag ledig och då blir det fika och lite andra små ärenden som jag måste fixa!
Nu blir det endast mys i min pyjamas resten av denna måndagen.. nu kommer tröttheten från helgen igen.. som en vååg.. haha
Förlåt att jag är lat och inte lägger upp några nya bilder :(



Puss på er så länge!


RSS 2.0