The attic on MORRIS saturdaaay:)

Ser fram emot denna helgen så sjukt mtk! The attic på morris kommer bli helt sjukt bra känner jag.. :)
Är så lycklig att jag fick ledigt på söndag så att jag kan gå all in på lördag! Fullt upp.. först jobb från 11-17 o sen direkt hem till Ebba på födelsedagsmiddag och sen UTGÅNG :) kommer bli FETT! Ses i dimman :)
LOVE


Partyyyy sugen :) Peppen är HÖG

Weekend is Over :)

Tjohoo!
Helgen har faktiskt varit välidgt bra trots att jag jobbat hela tiden.. nu har jag haft min första egna stängning och öppning och känner mig som en i gänget nu :) Har ganska roliga arbetskamrater så det e nice! Idag va det väldigt busy och jag kände paniken o stressen inom mig..men jag har börjat hantera den bättre o bättre nu :) Det är iallafall en bra merit att man jobbat inom snabbmatsbranchen för då visar det att man är stresstålig :) haha!
Och när jag skulle hem frågade en av killarna som jobbar bredvid om jag kunde hjälpa till där lite då och då när jag ändå är ledig så mycket, så det är ju bra!
Igår åkte jag hem till Sandra och Linus i Helsingborg för deras inflyttningsfest som var SUPERMYSIG.. var ju tvungen att gå igen vid 8, då alla andra kom :( Det var så sjukt äckligt när jag skulle gå från Sandra och ner till söder för att ta bussen.. så va det en äcklig tjej som följde efter mig.. alltså ni vet när någon går två meter precis bakom ryggen på en heeela vägen.. usch jag var riktigt rädd..hon verkade helt psykad! Fan alltså.. jag trodde hon skulle knivhugga mig eller nåt..
Annars har jag inte mkt mer att säga.. i veckan är jag ledig tis-fre så då ska jag åka hem.. catcha up lite med mina vänner och dessutom jobba ett nattpass på viktoriagården :) Woho.. hoppas kräksjukan lagt sig där nu bara!
O i helgen blir det jobb igen..+ nästa helg :( Så tråkigt! Men jag får väl tänka positivt och om jag då inte festar och dricker nu på tre veckor så kanske jag kan gå ner nåt kilo istället :) Hihi
PUSS PÅ ER

Åh, jag köpte en jättefin smoothie-bok till Sandra och Linus som jag själv vill ha nu :) Jag är inne i en smoothieperiod.. det finns ett superbra ställe på entré som har en supergood som jag älskar! Perfekt mellanmål också.. nyttigt och man får ny energi! Får väl skaffa en mixer först bara..


Livet<3

Nu va det ett tag sedan jag skrev.. men det är inte så mycket som hänt i mitt lilla liv :)
I veckan har jag mest jobbat, haft min första stängning :), Maja kom o sov här en natt och igår åkte jag till Ängelholm för att träffa Jannie som kommit hem och Sofie! Vi åt jättegod mat på torstens och skvallrade på om allt som vi missat från varandra! Sedan blev det lite vin också..och lite mer vin :) Jag och Sofie var inte hemma förrän vid 3 och sedan somnade vi gott.. Idag lunchade jag och Mamma ute på klitterhus.. gud så mysigt det var! Satt inne och åt världens godaste mat och kollade ut över havet och snön :) Riktigt mysig dag!
Ikväll har jag myskväll.. ska kolla tv och verkligen ta det lugnt! Imorgon blir det jobb 11-15 och sedan åker jag till Sandra och Linus i Helsingborg för inflyttningsfest i deras underbara lägenhet! Älskar den!
Måste dock åka hem igen på kvällen för att jag ska jobba söndag morgon :( Riktigt tråkigt att inte kunna gå med ut sen.. men men!
Alltså, förresten så igår (otur som jag har) så tog det mig återigen 4 timmar att åka till Ängelholm från Malmö.. konstigt att det ska bli KAOS varje gång man ser att det snöar lite.. e något irriterrad på skånetrafiken (fast att jag vet att allting beror på vår egen säkerhet) haha.
Måste också säga att jag ÄLSKAR hela min familj så otroligt mkt.. saknar er väldigt mkt!!
Fan, det funkar inte att lägga upp bilder just nu.. så jag gör ett bild-inlägg senare :)


I <3 my new apartment

Nu har jag flyttat in i min nya lägenhet i Malmö.. ligger lite utanför stan men jag har verkligen fått det SÅÅ mysigt :) Det blev verkligen en riktigt Jonna-lägenhet, haha mkt rosa detaljer :P
Jag trivs iaf jättebra här! Inatt sov Maja över hos mig.. hon kommer nog göra det några gånger i veckan eftersom hon pluggar i Lund.. o då blir det inte lika ensamt heller :)
Idag kom Lollo också hit o hälsade på..mysigt! Vi drack te o pratade om livet.. sedan va jag tvungen att jobba!
Imorgon blir det hem till Vejby för att jobba 2 nätter på viktoriagården.. woho :P Men pengar är det iaf! Hoppas deras kräksjuka försvunnit.. förra gången jag jobbade natt blev jag smittade o kräksjukan kom ju så himla lämpligt.. precis då vi var på ikea och skulle handla ALLT till min lägenhet..haha. Mamma o Pappa fick typ fråga "ska vi ta den, ska vi ta det?" jag bara "ja visst det blir jättebra" och sen va jag tvungen att springa till toaletten.. Men jag fick ändå med en massa fina saker till min lägenhet..:) Det är så mysigt! Ni är så välkomna att hälsa på mig! Men jag ska väl ha någon slags inflyttningsfest i mars nångång..jobbar typ bara helger så det är lite svårt att hitta en passande dag :S
Jaja, det är dags att vända på dygnet igen så jag ska göra kaffe så jag kan vara vaken lite längre inatt för att förbereda mig inför Nätterna som kommer :)
Längtar tills på fredag o lördag! Då är jag ledig och det händer en massa kul:) Inflyttningsfest hos Emmi på lördag! Ska bli kul..
Ebba och Sofie..jag hade velat träffa er när jag e hemma i vejby men vi får se om jag hinner..ska ju hinna sova på dagarna också.. Saknar er mkt, känns som vi inte setts på evigheter <3 Fast så längesen är det inte ju!
Här kommer lite bilder från min lya :)


Puss på er!

GE MIG VÅR!

Värsta kaoset i tågtrafiken idag igen! Jag blir så trött :( Tog mig återigen 4 timmar att komma hem, efter att jobbat endast 3..haha känns LÖNT! Menmen, nu e jag hemma iallafall! Det var så kul innan, jag va ju fast på knutpunkten (som alla andra) i typ 1 timme.. så jag blev så frustrerad att jag inte kunde hålla emot sockersuget..köpte mig en godispåse..tog några bitar, men sen så fick jag dåligt samvete. O just då kom det fram en uteliggare helt frusen i skägget med en sopsäck över axeln o frågade efter pengar, men han fick min godispåse och blev jätteglad :) haha det va kul! Annars så gick jobbet bra.. nu e jag ledig två dagar och då ska jag upp på vinden o leta fram vad jag har för grejer att ta med mig till lägenheten :) Så kul! Det kommer nog ta lite tid att flytta o komma iordning, men samtidigt så himla kul!!
Jag ska ta en vaarm dusch nu och göra te och bara mysa hela kvällen! Det behövs i sånt här väder.. o när man är inne kan det faktiskt vara ganska mysigt ändå!
Men man kan inte låta bli att längta till våren kommer.. så härligt att ha den framför sig!! Någon mer än jag som längtar efter att sitta på en mysig uteservering med en latte i solen :) UNDERBART! Vi får bara vänta någon månad till.. sen så ska vi njuta!
Sköt om er!


RSS 2.0