Winter-time

Mina fötter gör så ont så jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag tror jag sätter dem i ett varmt bad strax.
Precis hemkommen från en festlig natt i göteborg, gud jag älskar verkligen mitt göteborg o alla underbara människor här! Idag fyllde Michaela 20 så vi firade henne hos Titti först, sjukt rolig förfest, varför är det alltid roligast på förfesten? Pallar inte. Vi spelade sanning eller konsekvens och det va bara helt fantastiskt kul!
Sedan stack vi in mot stan för att dansa lite på en gay-bar. Vår underhållning var alla gay-killar med sjuka bara överkroppar som shakade loss för oss, LIKE! haha. Sedan gick jag till donken och hann precis med min spårvagn. ibland så har jag tur :) Så gött att klockan egentligen är 5 men så är den bara 4 helt plötsligt..det gillar vi!



Fast att kvällen var så sjukt perfekt får jag alltid någon konstig känsla när jag går hem.. en stark ensam-känsla blandat med ångest. Vad är det som gör att det känns så tomt ibland?


Oh thursday my lovely thursday

Hej på dig lilla torsdag!
Det blev en bra dag fast att jag vaknade på helt fel sida med massa barnskrik (bor i ett hus med massa barnfamiljer) Blev helt sur och stressad och skyndade sedan till skolan för opponering med min basgrupp. Det gick bra och snart är det den slutgiltiga inlämnningen som gäller, kan inte fatta att första kursen redan är slut :) Tiden går verkligen snabbt!
Efter skolan tog jag och jannie en mysig liten fika i stan, sedan blev det bio som vi skjutit upp så länge nu.. vi såg hämnden. Riktigt bra film, men väldigt gripande och jobbig emellanåt. Tårarna kunde inte hållas tillbaka, haha. Jobbigt att man inte kan se andra gråta på film utan att börja gråta själv. Sen gick vi till Åhlens på tjejkväll och shoppade lite. Eller ja, jag köpte ett litet pannband som jag kan värma öronen med :)
Ja, det var denna dagen.. imorgon blir det att finslipa lite på min text, tvätta, städa och ja, vem vet vad jag tar mig till :) O på lördag blir det antagligen lite fest.. ska bli kul att festa i götet för en gångs skull :) hihi!
Snart blir det paradise hotell reprisen, Like!
Pusssiiss




Update

Det är verkligen på tiden att jag skriver här i min lilla blogg.. jag är så dålig på att göra det, tyvärr
Här kommer iaf en kort liten update om vad som hänt i mitt lilla liv, just for u SAU<3 hihi.
Saknar min sau (=Tu), min ebba och min lollo jättemycket! Puss på er!

Den senaste månaden har jag

Badat i havet, bastat, hälsat på min underbara familj i Skåne, druckit vin till kl 6 på morgonen hos Lisa<3, dansat loss på bahnhof i Ängelholm, kramats, tränat tills jag dött av svett, varit på relaxkväll på laholms badhus med Sofie och Linda, klarat att leva på mina csn-pengar, alltså 8000 kronor woho, haft mamma på besök i göteborg, ätit på grekisk restaurang och druckit vin med mamma, längtat efter kärlek, fått ett roligt sms, drömt mig bort till Bali och varmare väder, badat jaccuzzi, varit på musikal i malmö, firat mamma och badat på kallbadhus i båstad, skrivit en examinationsuppgift och njutit av livet =)

Känns som en bra sammanfattning, hihi!






RSS 2.0