Livet<3

Igår tog min fina syster studenten. En dag fylld med lyckorus och tårar. Gud vad mycket minnen det väcker att se alla springa ut med sina mössor. Jag vill ta studenten igeen!
Imorgon har jag och Joel gett Maja i present att de ska komma upp till mig i Göteborg för en heldag med massa överraskningar :) Kommer bilder senare i veckan på vad vi gjorde, hihi.

Ledig helg!

Igår satt jag Martina och Jannie på Linnéterassen och hade det nice. Efter två glas vin blev det dock hem och lägga sig. Imorse var jag ute på en powerwalk och älskar verkligen känslan av att vakna och vara ledig en lördagsmorgon.. det är verkligen en oslagbar känsla. Idag bär det av ner till Skåne och på måndag tar Maja studenten :) Så roligt ska det bli!
Åh jag är så glad idag. Är ledig, det är sommar, skattepengarna har kommit och jag har nått ett mål :)
Ha en underbar helg
Jag och fina Martina på valborg i Lund

Sunday

Guten morgen :)
Är lite trött idag, fick tvinga mig att gå upp. Igår efter lite solande så åkte jag och Martina och köpte sushi. Sen satte vi oss på Linnéterassen och drack lite vin, sen kom Gringo och hans kompis och joinade oss. Underbar kväll. Jag älskar Linné och jag äskar Göteborg. Man blir helt lycklig av denna staden. Känslan av att gå ut i endast klänning och höga klackar, jag älskar det.
Idag har jag fått ledigt och det är så underbart. Nu ska jag ut och springa en runda och sen ska jag och Martina köra till Ikea. Vi får hoppas vi hinner sitta lite i det underbara vädret också :) Åh idag är jag lycklig och livet leker verkligen. Och ikväll blir det utgång med Filippa och hennes vänner! Ska bli kul.
Ha en underbar söndag!

1 juni

Idag är det juni och sommaren 2011 är äntligen här. Det ska firas med dunder och brak och ikväll går vi ut och dansar :) Imorgon kommer mamma och pappa upp för då fyller jag år, 22.. jesus vad tiden går, haha.
Vi ska nog ha lite picknick och mysa och på kvällen blir det middag på Soho, ska bli två underbara lediga dagar!
3 år sedan jag tog studenten nu.. och om en vecka är det systers tur :)

RSS 2.0