GÖTEBORG!!

Hej mina vänner!
Har inte uppdaterat på länge, men det har varit lite mycket med flytt och grejer.. men nu är jag på plats, kålltorp göteborg är platsen och det är helt underbart än så länge :)
Är helt slut idag efter en heldag med fixande på Ikea med Jannie och sedan shopping och mat med Sofie och Pierre, härligt dag men nu är jag trötter!
Här kommer lite bilder från lägenheten..inte så jättebra bilder men mest för att visa lilla mamma som är nyfiken där hemma i Vejbystrand :)
Hörs en annan dag!
PUSSIS





dreamsdreamsdreamsdreamsdreams

drömmer mig bort om vita stränder och galna nätter

            

        

          

hang with me

Can this bad bad bad day and night soon be over?
Haft den värsta dagen på länge..
Var helt glad när jag gick upp idag, gick in och skulle köpa mina efterlängtade hunterstövlar på ebay när jag plötsligt inser att mitt kort har blivit skimmat eller vad det nu heter på 2000 kronor.. thank god att jag har typ alla mina pengar på mitt sparkonto.. de jävlarna! Kände mig helt tom när man ser att man har 60 kr kvar på sitt konto.. fint! Får trösta mig med att det är 4 timmar kvar på jobbet o sen e jag ledig i 2 dagar :) Woho

Helgen var iallafall superBÄST! Bild från kärleksklubben

Love u guys!


jÅni is back

Hej kära vänner!
Jag har varit helt off i typ flera månader men nu har jag bestämt mig för att börja blogga lite igen.. ska försöka få det att hålla i sig denna gången. Jag är ju en riktig "periodare" med ALLT så vi får se hur det går :) Känner mig pepp nu iallafall!
Varit hemma hos familjen, ätit makrill (lyxigt) och kollat Sex and the city 2 med syrran.. glass blev det också :) Får springa bort det imorgon bitti.. haha. Nu (eftersom jag lever på natten numera) sitter jag i lägenheten, dricker ett glas vin och organiserar mitt liv.. jag är som aktivast på nätterna, too bad när ingen annan är vaken.. men ändå!
Kollade även in studera.nu och nu har jag fått antagningsbesked nr 2 som visar att jag numera är officiellt antagen till lärarprogrammet på göteborgs universitet på 240 högskolepoäng.. känns som ett vuxenpoäng detta :) Är väldigt spänd inför hösten 2010!
Imorgon blir det att köra upp till göteborg för lägenhetsvisning! Hoppas hoppas att det också kan bli klart imorgon.. hade varit skönt att kunna koppla av det för ett tag!
Annars så är jag äntligen (för en gångs skull) ledig i helgen och den består av fre - göteborg lör - släktträff med 200 pers o kanske utgång på kvällen? sön - jobb på natten
Nu ska jag försöka hitta ett par hunterstövlar som jag ska beställa.. måste inskaffas SNART!

I´ll be your commander <3

 
Älskar detta kortet! Me and sis in Thailand 2008.. min duschtvål påminner om thailand, både underbart och sorgligt..

RSS 2.0