Skååne<3

Dålig uppdatering på mig på sistone, men jag har inte haft så kul.. har legat i maginfluensa i typ en vecka.. värsta jag varit med om på länge. Men nu är jag frisk och är hemma och hälsar på min fina familj i Skåne :)
Igår kollade vi på Majas slutproduktion i Lund, hon var så jävla duktig! Blev helt stolt som syster :)
Idag blir det lugnt, jag håller på med mina Cvn och ska ta foto på mig själv sen, måste ha ett tills på torsdag då jag ska på intervju.. till att utbilda mig till flygvärdinna :) Vi får se hur det går, hihi. Men det är en lång intervju med massa test och sånt.
Oh shit, det är en fågel som fastnat nere i vår öppna spis som pappa ska försöka få ut nu.. Oh my god detta kommer bli kaos.. måste gå..


Sunny saturday

Vaknar upp till ett soligt och vackert Göteborg. Jag vaknar typ åtta varje dag då min kropp är inställd på att gå upp tidigt efter denna galet intensiva vecka med typ 50 timmars jobb. Ville egentligen fått jobb idag men det blev inget så jag får vara ledig istället, och det är ju inte särskilt dumt :) Idag ska jag gå och sola, kanske träna lite och ikväll ska jag ha tjejerna över på taco-buffé :) Myys!
Martina har flyttat in mittemot mig nu och det är supertrevligt verkligen, att dricka lite kaffe tillsammans på morgonen eller kolla lite tv på kvällarna, så skönt o ha lite sällskap!
Veckan har som sagt endast bestått av jobb jobb och en massa träning..
Nästa helg ska Jannie ha inflyttningsfest i hennes nya lägenhet, helgen efter ska jag hem till min underbara familj, sooom jag saknar er därhemma!! Helgen efter det ska jag också hem för Lollo ska ha lite hjärtekalas för hon är hemma från Sanfransisco i sex veckor.. ska bli underbart att träffa henne! Roliga saker framför mig helt enkelt..
Och en jätterolig sak är att jag ska gå till frisören på måndag för att klippa och slinga/färga.. tror det är dags för en förändring, kanske ljusare? :) En förändring ska det bli iaf!
Ha en lovely weekend

PUUUSSS


Grattis till min fina vän som fyllde 22 år igår, Saknar dig såå!

RSS 2.0